2011/04/22

Colier

Cred ca deja nu mai e un mister pentru nimeni faptul ca imi plac foarte mult fluturasii :). Ei bine, in postarea de astazi veti vedea multi multi fluturasi pe care i-am combinat in diverse moduri. Asa cum se poate vedea lantisorul este acelasi in toate pozele, ce difera este doar pandantivul. Lungimea lantului este de aproximativ 40 cm, insa asa cum am mai mentionat acesta se poate face pe orice marime dorita. Asadar va las sa va alegeti singure modelul preferatul! 
In prima poza sunt toate modelele de fluturasi pe care i-am combinat. 
 Model nr. 1 
  Model nr. 2
  Model nr. 3 
  Model nr. 4 
  Model nr. 5 
  Model nr. 6 
  Model nr. 7 

In incheiere vreau sa urez tuturor cititoarelor mele un Paste Fericit alaturi de cei dragi, multe bucurii, multa sanatate si tot ce va doriti voi. Sa aveti un Paste plin de lumina si liniste!

4 comments:

  1. Lucrurile simple raman, simple, insa prin atitutinea ta fata de aceste lucrai,care iti apartin, reusesti sa le imbogatesi mereu, felicitari si cat mai multe idei frumoase, inspiratie si... timp, ca sa le poti duce la bun sfarsit!!

    ReplyDelete
  2. Beautiful, that is a good thing that can change the mind of a single piece of jewelry chain. One of the chain and the number of pieces.

    ReplyDelete
  3. i love your fluturas...PASTE FERICIT SI TIE SI MULTA SANATATE

    ReplyDelete
  4. Multumesc pt cuvintele frumoase!

    ReplyDelete