2011/03/21

My first giveaway

Cum in ultima vreme multe fete au organizat giveaway-uri m-am gandit sa ma mobilizez si sa organizez si eu unul. Partea cea mai dificila a fost alegerea premiilor, fiindca vroiam ca premiul sa fie ceva ce ar place tuturor. Nu stiu daca alegerea facuta va fi placul vostru insa eu sper ca da. Asadar, vor fi doua premii, asa cum se vede si in poza: un colier realizat din margele turquoise si lantisor din bronz, iar premiul doi o pereche de cercei realizati din cadre metalice argintii si margele crackle verzi. 


Acum trecem la regulile de participare: 

 - trebuie sa urmariti blogul, (la Persoane interesate/Followers) si sa-mi scrieti numele sub care ma urmariti si adresa de e-mail la care puteti fi contactata (va rog sa verificati ca adresa de mail sa fie scrisa corect) 
 - dacă aveti blog, să scrieti pe blogul vostru o postare despre giveaway-ul organizat de mine, punand link catre post si poza cu unul din premii 
 - daca nu aveti blog, dar aveti cont pe facebook , twitter, hi5 sau pe alte retele de socializare, sa scrieti despre giveaway si sa puneti o poza cu unul din premii, punand si linkul unde poate fi accesat blogul 
 - iar ca ultima cerinta as vrea sa imi raspundeti la intrebarea: Care sunt accesoriile voastre preferate si de ce? 


Deci comentariile voastre trebuie sa contina numele vostru, adresa de mail, link-ul cu postarea giveaway-ului pe blog sau pe o retea de socializare si raspunsul la intrebarea anterioara

Perioada de inscriere este pana duminica, 27 martie la miezul noptii. Castigatoarele vor fi anuntate luni pe 28 martie si vor fi selectate prin random.org. Concursul este valabil doar pentru persoanele din Romania. 

Mult succes tuturor! 


Va rog lasati mesaje cu numele si adresa voastra de e-mail, si raspunsul la intrebarea legata de accesorii in sectiunea de comments/comentarii de sub acest text si nu in casuta cu mesaje din partea dreapta a blogului. 

24 comments:

  1. Heeey girl...

    http://aprilamulet.blogspot.com/2011/03/primul-giveaway-al-juliei.html

    Candy Max - kiky_riky_miky1704@yahoo.com

    Raspuns:
    Cum nu sunt o persoana "complicata" nu prea port bratari, dar cerceii,ceasul si un lantisor cu un pandantiv simplu sunt primele lucruri de care ma "agat" imediat dupa imbrcat. Le port oriunde si oricum deoarece cerceii dau o nota de senzualitate si feminitate, lantisoarele - pentru ca am prea multe pandantive :P,iar ceasul ... nu stiu ... ma simt prea usoara daca nu il am la mana si perfect aeriana daca nu stiu ora.

    :*:*:*

    ReplyDelete
  2. Buna,Julia!Absolut tentant giveaway-ul tau.Chiar daca nu sunt deloc norocoasa atunci cand e vorba de random,nu pot sa nu incerc.
    Deci,te urmaresc pe facebook cu numele Anda Apostol si tot acolo am postat linkul catre acest giveaway:http://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=149636951766436&id=100001427664276.
    Emailul meu este andasp2006@yahoo.com,adresa cu care urmaresc si acest blog(apar cu numele ``anda``)
    Accesoriul preferat il reprezinta cerceii.Imi plac mult cei tip candelabru,pentru ca imi dau seama ca incadreaza cel mai bine chipul.Pentru mine sunt precum parfumul,ma completeaza si sunt ca o mini-eticheta a personalitatii mele.

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Bună! Cred că brățările sunt bijuteriile cele mai interesante pt. felul în care îți evidențiază mișcările mâinilor. Eu le găsesc fascinante. Ai aici un link către blogul meu unde am postat despre giveawayul tău ( http://jolie2011.blogspot.com/2011/03/giveaway-by-julia.html ) , iar dacă ai plăcerea, include-mă și pe mn în lista ta de bloguri. Te-am adăugat și eu!adresa mea : aldin78@yahoo.com Spor!

    ReplyDelete
  5. Buna!
    Particip cu drag la giveaway-ul tau asa ca te urmaresc cu numele de Giulia, adresa mea de e-mail este ps.iulia@yahoo.com. ca raspuns la intrebarea ta: Accesoriile mele preferate sunt cerceii si inelele pentru ca dau un aer feminin, elegant oricarei fete/femei si poate scoate uneori o tinuta din banal.
    Te-am adaugat si in lista mea de bloguri iar postarea despre giveaway-ul tau o poti vedea pe blogul meu: http://dulapiorul-meu.blogspot.com/
    Adresa mea de e-mail este: ps.iulia@yahoo.com
    O saptamana frumoasa sa ai!

    ReplyDelete
  6. Buna Julia,
    Suntem aici, te "urmarim" prin GFC daca doresti si iti face placere da-ne o invitatie si pe facebook ,deoarece noi am incercat sa interactionam cu cei din breasla, dar poate unii s-au simtit "spamati", si au raportat invitatia, ca atare am fost "disable" pentru cateva zile, :(, trecand peste toate acestea, ne bucuram de tot ce este frumos, si stim sa apreciem munca, cand iti doresti ca ceea ce faci sa nu fie frumos doar pentru tine, ci si pentru cei din jur, nu ar fi corect sa nominalizam numai o creatie de-a ta, drept urmare iti spunem ca ceea ce faci este pe placul nostru si iti dorim inspiratie in continuare.

    adresa de mail: artizanone@yahoo.com
    link-ul catre postare: http://bijuterii-argint925.blogspot.com/p/giveaway_22.html

    ReplyDelete
  7. Buna Julia....Cu mare drag raspund invitatiei tale.
    Te urmaresc cu numele de podoleanad.
    Iti trimit link-ul pe care l-am postat la blogul meu.
    Port cu placere coliere, pentru ca este feminin, imi place sa-l asortez cu bluzele pe care le port. Colierul este un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din tinuta unei femei elegante.

    ReplyDelete
  8. Buna Julia...multumesc pentru invitatie.
    Te urmaresc cu numele de Astrid -Andreea
    Am postat de giveaway http://nefertiti-uniquejewellry.blogspot.com/2011/03/julias-first-giveaway.html
    Accesoriile mele preferate sunt cercei,nu pot pleca din casa fara o pereche...nu stiu de ce poate ca fac orice tinuta completa :)
    e mail nefertiti.uniquejewellry@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. buna! multumesc pentru invitatie! am hotarat sa particip, pentru prima data, la un astefel de eveniment.
    te urmaresc cu numele da'mely, iar pe facebook coman mihaela.
    am atasat postarea si pe blog si iata si link :
    http://da-mely.blogspot.com/2011/03/julias-giveaway.html
    adresa de e-mail este mihaellas28@yahoo.com
    ca si bijuterii preferate sunt cerceii! am foarte multi si nu ma opresc inca din a-i colectiona sau confectiona.

    ReplyDelete
  10. Buna ziua Julia!Multumesc pentru invitatie. In primul rand te felicit pentru creatiile de pe acest blog, sunt absolut fabuloase! Deasemenea pentru primul tau Giveaway!
    Numele cu care te urmaresc ca follower este: hand.made55, iar adresa mea de mail este: hand.made55@yahoo.com
    Acesta este linkul catre blogul meu, unde am postat despre acest concurs http://handmade4babies-bijou-crochet.blogspot.com/
    Accesoriile mele preferate sunt: cele cu pietre semipretioase, in special colierele si inelele, iar in ultimul timp, prefer pietrele albastre:)))nu stiu de ce,insa cred ca e o conditionare psihica ,poate si pentru faptul ca, am absolut toate culorile,modelele posibile ,mai putin albastru....
    Multumesc pentru oportunitatea de a participa!

    ReplyDelete
  11. Hei :D
    http://sandrashop08.blogspot.com/

    Sandra; sandritaa08@yahoo.com

    Iar.. accesoriile mele preferate... nu pot sa zic ca am ceva preferat; imi plac cam toate accesoriile si le port in functie de stare si chef.
    Insa.. le apreciez in mod deosebit pe cele primite cadou, daruite din suflet, adica cele cu valoare sentimentala.
    imi place sa ma gandesc la cineva/ceva(loc, situatie, zi) atunci cand imi aleg sa port un accesoriu intr-o anumita zi :)

    ReplyDelete
  12. hey...cristina.novacescu sunt ca si follower....adresa mea de mail e desert_rose2585@yahoo.com...si clar cerceii sunt favoritii mei
    p.s. merci pt toate perechile de cercei absolut superbe pe care le am de la tine :)

    ReplyDelete
  13. Buna Julia. Te urmaresc prin GFC cu numele Andreea si pe Fb cu numele Carmen Andreea (http://www.facebook.com/AndreeaMademoiselle)
    E-mail: andreeacnstntn@yahoo.com

    Ador sa port lanturi cu pandantive dragute ( gen fluturas sau inimioara) sau bratari pe care le asortez in functie de vestimentatie si de culoare.
    Pupici :):)

    ReplyDelete
  14. Imi plac in mod deosebit cerceii, lungi, scurti, colorati sau nu, ma incanta.
    GFC: miha.ela
    mihaela.mihordea(@) gmail(.) com
    Am postat aici:
    http://arianasshop.blogspot.com/p/giveaways_16.html

    ReplyDelete
  15. Buna [:*]

    Numele meu este Emma, dar te urmaresc prin GFC cu numele de coshuletzul_colorath, iar adrema mea de e-mail este coshuletzul_colorath@yahoo.com .

    Am postat aici despre giveaway-ul tau:
    http://coshuletzulcolorath.blogspot.com/2011/03/118-giveaway-by-julia-bijoux.html

    Si pt a-ti raspunde la intrebare...in mod categoric accesoriile mele preferate sunt cerceii si inelele; daca m-ai pune sa aleg intre cercei si inele, in mod sigur as alege sa nu mai ies din casa [:D]

    ReplyDelete
  16. Gfc: morphine
    Mail: winnie_thebest at yahoo punct com
    Blogpost:http://notdoctorhouse.blogspot.com/2011/03/blog-post_25.html
    Accesoriile preferate: cerceii precum in poza<3
    am vreo 3 perechi,si inca o sa-mi cumpar,pur si simplu ii ador!

    ReplyDelete
  17. Hey Julia:*
    first of all cute nd colorful blog, i like it:D
    GFC name: Alexandra.
    e-mail: alexandra.ionescu87@yahoo.com
    blogpost: http://alexandra-make-up.blogspot.com/2011/03/giveaway-from-julia.html
    Accesorri preferate, hm, in principal cele foarte colorate. Imi plac foarte mult cerceii mari, verzi, rosii, portocalii etc
    dar si bratarile sau lantisoarele.
    Tare giveawayul tau!

    pup

    ReplyDelete
  18. Buna Julia! Ai niste bijuterii foarte faine :)
    Te urmaresc prin GFC: Mad@, iar adresa de email este: mada_3187@yahoo.com. Am postat pe blog aici: http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html
    Accesoriile preferate sunt cerceii, de diverse marimi, forme, culori, nu as putea spune exact de ce, dar nu ies din casa fara ei :)

    ReplyDelete
  19. GFC: Cris
    Email: neith4u[@]yahoo[.]com
    Facebook: http://www.facebook.com/farmec.company#!/profile.php?id=100001875840094
    Cerceii sunt accesoriile mele preferate..mereu am cercei in urechi, pe cand inele, bratari si coliere port mai rar. De ce? Nu stiu..pur si simplu :P

    ReplyDelete
  20. Buna!
    Cu ocazia acestui giveaway ti-am descoperit si eu blogul!
    Vreau sa te felicit pentru lucrurile minunate pe care le faci!
    Felicitari!
    Te urmaresc cu numele Irynuk!
    Am postat aici despre giveaway:http://irynuk-s.blogspot.com/p/giveaways_6229.html
    Accesoriile mele preferate sunt cerceii:X

    ReplyDelete
  21. Buna! Te urmaresc cu numele Carmen si am postat despre giveaway-ul tau aici : http://amourpourbijoux.blogspot.com/2011/03/doua-giveaway-uri-cu-bijuterii.html
    Abia azi te-am descoperit, dar ma bucur ca am facut-o! Eu nu pot spune care sunt bijuteriile preferate, pentru ca le iubesc pe toate la fel de tare si toate fac parte intr-un fel din viata mea. Am facut o pasiune acum ceva vreme si de atunci am un fel de colectie pe care mi-as dori sa o extind si sa o diversific cat mai mult.
    Multumesc pentru giveaway, mult succes in continuare!

    ReplyDelete
  22. Buna,
    te urmaresc prin gfc cu numele:Bianca.Am poastat despre concurs pe: http://stiridesprevedete.blogspot.com/2011/03/giveaway_27.html
    Cel mai mult iubesc cerceii.Pur si simplu nu pot traii fara ei:))O tinuta nu e perfecta daca nu o accesorizezi si cu cercei.
    email:biancacojocaru96@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Scuze, cred ca m-am grabit. Adresa de email este carmen_barbu92@yahoo.com

    ReplyDelete