2011/09/07

Bratari bronz

Bratarile de astazi le-am facut la comanda pentru cineva. Ideea era sa se potrivesca cu un anumit set de bijuterii format doar din cercei si colier. Am folosit accesorii din bronz, pietricele speciale la fel ca in setul de care mentionam si perlute albe de 6mm. 
Pret - 12 lei 


Pret - 10 lei 

6 comments:

  1. Tosi kauniita, värit sopivat hyvin yhteen :)

    ReplyDelete
  2. Thank you, I like the colours too!

    ReplyDelete
  3. am salvat cateva(o gramada!) de poze de pe fb-ul tau cu ce mi-ar trebui,de unde stiu daca mai ai produsele respective?

    ReplyDelete
  4. Intra te rog pe Facebook si da-mi un Like la produsele care te intereseaza sau un comment scurt. Asa imi e mai simplu sa iti spun daca mai sunt disponibile sau nu. Sau imi poti trimite mail cu pozele pe adresa de e-mail: pendientesjulia@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. Julia, faci lucruri minunate si cred ca merita promovata munca ta. Pana la urma, cred ca nu o faci doar de "amorul artei", nu? :)
    PS: Mai esti interesata de schimbul de link/banner pe care mi l-ai propus(http://prescolariimei.blogspot.com/p/link-exchange.html)? Nu de alta, dar trebuie sa fac putina "curatenie de toamna" prin blog (la sfaturile insistante ale "web-mesterului" meu).
    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  6. Buna Carmen,
    Ti-am adaugat blogul in lista mea! Mersi de raspuns!

    ReplyDelete