2011/05/25

Cercei

Perechea de astazi am realizat-o la comanda pentru cineva. Sunt destul de mari si incarcati, genul acesta de cercei sunt in mod evident pentru persoane carora nu le displace sa iasa in evidenta. Am utilizat multe accesorii din bronz, lantisor din bronz, perle maronii de 6 mm si margele nisip tot de culoarea bronzului. Persoana pentru care i-am facut a fost incantata de ei, astept insa si parerile voastre, va plac? ati purta cercei asa mari si incarcati? 
Pret - 14 lei 



4 comments:

  1. Salut!!, banuiesc ca este destul de multa munca la un astfel de model, sa inteleg din post ca decat unul este gata?? si eu sunt interesat despre cateva impresii asupra unui astfel de model si sunt si mai curios cum se aseaza la locul lor, asadar poate obtinem si noi o galerie cu ei pe vre-un model ,spor la treaba Julia, si o zi frumoasa tuturor!!

    ReplyDelete
  2. Buna! Este ceva mai multa munca decat la alte perechi. Cand am facut pozele era doar unul terminat, am vrut mai intai sa ma asigur ca ii place fetei si doar apoi sa fac si pe ce; de-al 2-lea. Legat de model nu prea stiu ce raspuns sa iti dau, mie personal nu prea imi place sa fac pe modelul, pentru asta as avea nevoie si de un fotograf :P

    ReplyDelete
  3. :) am incredre in tine ca vei rezolva problema model/fotograf , mana de artist ai, exerseaza doar, succes si o zi frumoasa ;)cererea ramane valabila si aporul cititoarelor tale in legaura cu astfel de modele ar putea fi util..

    ReplyDelete
  4. sunt foarte frumosii,si nu-s deloc mari din punctul meu de vedere.felicitari:*

    ReplyDelete