2011/05/23

Cercei

In ultima vreme nu prea am avut timp sa fac poze pentru postari, desi am multe bijuterii gata pregatite, insa ieri a fost ziua cea mare sa spun asa si am reusit sa fac o multime de poze. Drept urma va prezint astazi doua perechi de cercelusi pe care de multa vreme ii asteapta cineva (o prietena). La prima pereche am utilizat perle negre de 4 mm, cristale Swarovsky roz si fluturasi acrilici, iar la cea de-a doua am schimbat cristalele roz cu altele transparente sau incolore nu stiu cum e mai bine sa le descriu. Perechea din urma este destul de mare, are un diametru de 6 cm. Desi nu credeam ca mi-ar place asa mari, dupa ce i-am probat am inceput sa ii indragesc tare mult asa ca am facut o pereche si pentru mine :P. 
Pret - 13 lei / pereche 




4 comments:

  1. Kauniit korvakorut . Minä pidän tuosta alimmainen, musta ja väritön :).

    Kiitos kommentista. Nuo kuvat minulla on minun kotimaisemia. Mukavaa päivää sinulle.

    ReplyDelete
  2. Foarte frumosi ..da ned ai cu portia? daca tot ai facut mooolte poze, arata-ne si noua sau exista deja un album pe FB si nu am fost eu pe faza?? ma apuc de sapaturi sa vad :), spor la treaba si o zi frumoasa.

    ReplyDelete
  3. Activeaza te rog frumos , editarea comentariilor ca azi am tocuri de 15 si apas pe doua taste odata =)) cred ca am crocodili sub tastatura :))

    ReplyDelete
  4. Thank you Askartelin! Have a nice day you too!

    Ce are daca va dau cu portia? asa mantin vie curiozitatea :) Am adaugat si pe FB mai multe poze noi, probabil nu ai observat inca. Spor la treaba si tie!

    ReplyDelete