2011/05/10

Cercei

In postarea de astazi revin cu un model de cercei preferat de mine, si anume cerceii candelabru. La perechea aceasta am combinat mai multe culori de margelute fata de cum obisnuiesc in general. Desi par destul de incarcati, cerceii nu sunt deloc grei. Lungimea este de aproximativ 10 cm. 
Pret - 12 lei 



8 comments:

  1. Am servit la cina fotografiile :), interesanti cercelusii , desi mi se par destul de indrazneti ca dimensiune, sunt tare curios cum se incadreaza la purtator ..pana atunci astept si eu pareri avizate interesanta ideea de extra long.
    Numai bine tuturor!!

    ReplyDelete
  2. Cerceii care ii fac pentru mine sunt aproape toti extra long :P Insa atunci cand ii port nu mai folosesc alte accesorii. Pe cand vedem si la tine macar o pereche ratacita extra long??? :P

    ReplyDelete
  3. =)) ai aruncat manusa, nu promit in cat timp vor fi gata ,insa vor fi unii pe tema asta , eu am zis extra long la 5 cm dar vad ca se poate si mai bine, accept duelul :)) seara frumoasa si multa inspiratie.

    ReplyDelete
  4. Astept cu nerabdare sa ii vad! O seara placuta si tie si spor la creat!

    ReplyDelete
  5. Sunt frumosi, Julia, felicitari!
    Mie imi ziceau fetele ca la 10cm sunt cam scurti!:)) Eu le zic medii:P

    ReplyDelete
  6. Mersi AlexantzA! Nici eu nu ii consider chiar asa lungi. Pt mine cei lungi sunt cei care ajung pana aproape de nivelul umerilor. La 10 cm sunt ok din punctul meu de vedere :)

    ReplyDelete
  7. Nämä on upeat korut, ihanat :)

    ReplyDelete
  8. Thank you Askartelin, I'm glad you think so! Have a nice evening! :)

    ReplyDelete