2011/06/28

Cercei - rosu & argintiu

Va place culoarea rosie? Ei bine, atunci sper ca cercelusii de astazi sa fie pe placul vostru! Prima pereche este realizata din margelute din sticla de 4 mm si de 10 mm, o nunta de rosu destul de intensa. Iar la perechea a doua am folosit niste fluturasi acrilici la fel ca cei din bratarile de ieri. Prima pereche este destul de lunga, aproximativ 7 cm, iar cea de-a doua 5 cm. 
Pret - 10 lei 


Pret - 8 lei 


2011/06/27

Bratari

Dupa o pauza destul de lunga revin cu o colectie noua, care sper sa fie pe placul vostru. In postarea de astazi am inclus doua bratari care imi plac foarte mult. Sunt realizate din margelute nisip de 4 mm de culoare roz in primul caz, si galbene in cazul celei de-a doua bratari. Am combinat aceste magelute cu lantisor si accesorii din bronz. Lungimea este ajustabila. La cerere se pot realiza si pe alte culori sau combinatii de culori. 
Pret - 12 lei 2011/06/16

Cercei

A trecut ceva timp de la ultima postare; desi aveam pregatite mai multe bijuterii nu am avut timp sa le pozez. Perechea de astazi are deja vreo luna de cand am realizat-o :). Am folosit multe margelute turquoise de 6 mm si accesorii argintii, lungimea fiind de aproximativ 7 cm. Desi par destul de incarcati, cerceii sunt chiar usori. 
Pret - 12 lei 

2011/06/06

Cercei

Cercei candelabru realizati pe aceleasi tipuri de cadre argintii si perle rosii si violet de diferite marimi. Lungimea este de aproximativ 8 cm. 
Pret - 12 lei 2011/06/04

Cercei

Astazi, asa cum am mentionat si ieri, voi posta niste cercelusi pe culoare neagra. Unii sunt realizati in combinatie cu cristale Swarovsky la fel ca cei de ieri, iar altii sunt doar simpli.
Pret - 12 lei 


 Pret - 10 lei 


 Pret - 8 lei 


2011/06/03

Cercei

Negrul nu este una dintre culorile mele preferate, prin urmare nici nu o folosesc prea des, insa cum multe fete si-au exprimat dorinta de a vedea si modele pe nergu, am decis sa le respect dorinta si sa fac cativa cercelusi si asa. Astazi va prezint doar doua dintre acestea. Prima pereche este destul de mare, atat in lungime, cat si in diametru, fiind realizata din lantisor de culoare neagra, perle negre si cristale Swarovsky incolore. Iar cea de-a doua pereche este putin mai mica, fiind realizata din acelasi tip de lantisor ca si prima pereche. 
Pret - 13 lei


2011/06/02

Cercei

La cercelusii din postarea de astazi am utilizat numai margelute nisip de diverse culori. Ador culoarea de piersica din prima pereche, in special in combinatie cu negru. La cea dea 2-a pereche am urmat sfatul unei prietene si am utilizat culoarea albastra pe care am cam negijat-o in ultima perioada. Sper sa va placa rezultatul final! 
Pret - 12 lei /pereche 2011/06/01

Colier

Colier realizat din margelute crakle de 6 mm si o steluta de mare din bronz. Lungimea este ajustabila, insa in principiu este un colier la baza gatului. 
Pret - 15 lei

Bratara

Bratara realizata din margelute nisip de 4 mm de diverse culori. Pret - 12 lei